Nieuwbouw

Al onze liften kunnen afgewerkt worden naar ieders wens. Zo zijn ze uitvoerbaar in verschillende modellen en materialen die de klant wenst. Panoramisch of volledig Inox (RVS) zijn daarin een van de mogelijkheden. 

ONS AANBOD

Personenliften

Een personenlift heeft een volledig gesloten liftcabine die verticaal binnen een speciaal voorbereide liftschacht rijdt. Passagiers worden met redelijk snelheden tussen verdiepingen vervoerd en de regelsystemen zijn zo ontworpen om de meest economische distributie van passagiers door het hele gebouw mogelijk te maken. H&F Liften kan elke soort personenlift op de markt leveren en onze specialiteit is aangepast aan uw behoeften, het maakt niet uit hoe uitdagend ze kunnen zijn. Het zeer bekwame en ervaren team liftingenieurs van Vertibus hebben een enorme ervaring in het ontwerpen van dit soort liften en heeft een echte expertise in het maken van op maat gemaakte liftsystemen en het inpassen in onwerkbare ruimtes. Ontworpen om passagiers snel en effectief van vloer tot vloer te vervoeren. Onze passagiersliften kunnen een aantrekkelijke kwaliteit toevoegen aan elk gebouw en kunnen worden aangepast aan elke behoefte en vormen en een aanvulling op uw bestaande interieurontwerp.

Huisliften 

Een huishoudelijke lift 'homelift' is een gesloten lift van hoge kwaliteit die toegankelijkheidsoplossingen biedt voor bepaalde lage gebouwen, geschikt voor elk huis, appartement of bedrijfspand en verkrijgbaar in verbazingwekkend kleine afmetingen. Met snelheden van maximaal 0,15 m/s kan H&F Liften elk type Homelift leveren op de markt met onze passie ontwerpen en aan al uw vereisten voldoen, ongeacht hoe uitdagend dat ook is. Onze zeer bekwame lift ingenieurs hebben enorm veel ervaring in het ontwerpen van deze op maat gemaakte systemen en het aanbrengen ervan in besloten ruimtes. 

Autoliften

Autoliften worden gebruikt in gebouwen of gebieden met beperkte ruimte in plaats van opritten, over het algemeen om auto's naar de parkeergarage te brengen. Men kan de kosten van een dergelijke lift variëren door te kiezen tussen de volgende 3 types: Car Only Lift, autolift met passagiers aan boord of een complete cabine-auto en passagiersliften.

Goederenliften

Een goederenlift is een lift ontworpen om goederen te vervoeren in plaats van passagiers en is over het algemeen verplicht om een ​​schriftelijke kennisgeving te tonen dat het gebruik door passagiers verboden is, hoewel bepaalde goederen en passagiers liften tweezijdig gebruik toestaan. We installeren elke soort goederenlift op de markt en onze specialiteit is om ze aan te passen aan uw vereisten, ongeacht hoe uitdagend ze ook zijn. Ons zeer bekwame en ervaren team van liftingenieurs heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen van dergelijke liften en heeft een echte expertise in het maken van op maat gemaakte systemen en het inpassen in onwerkbare ruimtes.

Al onze nieuwbouw liften worden voorzien van het systeem 'Vertibus Connect' waarmee de lift 24 uur per dag, 7 dagen per week met ons kantoor kan communiceren. Dit systeem heeft een GSM-module en een Sim-kaart (spraak en data) nodig om met ons serverplatform te communiceren. 

Wanneer de lift buiten gebruik raakt, ontvangt H&F Liften een fout rapport met het exacte foutnummer dat de oorzaak van de storing aangeeft. Op deze manier kunnen we de juiste technieker met de juiste onderdelen sturen en is de klant direct geholpen

Full Colour 7'' TFT scherm

Eveneens worden al onze nieuwbouw liften voorzien van een Full Colour 7'' TFT scherm.

Hierop word niet alleen de indicaties van de lift weergegeven maar kunnen we deze volledig aanpassen aan de node van de klant. Zo kunnen er RSS-feeds geladen worden zoals het weerbericht of het nieuws. Ook het logo van u bedrijf kan hierop weergegeven worden.