Over ons


H&F Liften, vanwaar toch die naam?

Hazenberg Jeroen & Follens Ben, 2 jonge ondernemers die sinds kort hun passies "building managemen"t en" liften" gecombineerd hebben tot de vennootschap H&F Liften.  

Wat betekent nu voor ons een lift?

Het is meer dan alleen maar een vervoermiddel om personen en of goederen van het ene niveau tot het ander niveau te brengen. De techniek, regeltechniek en de elektronica die daarachter schuilt, daar gaat onze passie naar uit. Steeds weer onze grenzen verleggen om ieder project af te werken tot het hoogste niveau of anders gezegd in onze slagzin: raises you to the next level, in dit geval onze klanten, personen in alle comfort.

Wat betekent nu voor ons building management?

Een gebouw is meer dan een hoop bakstenen alleen. De algemene delen, de vluchtwegen en de veiligheid van uw bewoners is onze zorg.  Wij controleren de algemene delen en onderhouden ze. Ook de veiligheid, die meer een meer word opgelegd door de overheid, daar knijpen we geen oogje voor dicht. Op deze manier ontlasten we de eigenaars met hun dagelijkse zorgen. 

Waar willen we naartoe?

  • H&F Liften wil samen met hun partners en klanten producten en diensten leveren op top niveau.
  • H&F Liften wil niet de grootste worden maar wil wel degelijke service geven aan haar klanten zoals zij van ons verwachten!
  • H&F Liften wil monteren, onderhouden, herstellen en innoveren.  
  • H&F Liften wil onderhouden en beheren. 

Kortom, H&F Liften wilt een betekenis worden op de Belgische markt als het gaat over het vervoeren van goederen of personen van het ene naar het andere niveau in combinatie met building management.